Kahramanmaraş Dahil 15 İlde 37 Gözaltı, 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Kahramanlar Operasyonları'nda Bölücü terör örgütüne yönelik büyük başarı! 37 şüpheli yakalandı, 2 terörist etkisiz hale getirildi. Türkiye adalete teslim olmaya devam ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2023 10:57

Güvenlik güçlerimiz, Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik yürütülen "Kahramanlar Operasyonları"nda büyük bir başarı elde etti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaşımına göre, operasyonlar kapsamında Türkiye genelinde 37 şüpheli Kahramanmaraş, İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana ve Denizli'de gözaltına alındı. Ayrıca Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Teröristleri ve iş birlikçilerini adalete teslim etme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyorum. Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlıkları büyük bir özveriyle çalıştı. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.