Kahramanmaraş'ta Yapılan Köy Evlerinde İlk Teslimat Ocakta!

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Pazarcık'ta deprem sonrası incelemelerde bulundu. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 12:05

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ilk depremin ardından Başkan Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, ilçedeki durumu incelemek üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Pazarcık'ın çeşitli bölgelerinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Güngör, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, 6 Şubat'ta Pazarcık'ta meydana gelen depremin izlerini silmek ve bölge halkına yardım eli uzatmak amacıyla ilçeyi ziyaret ettiler.

koy-evi-3.jpg

Kaymakamlık, İlçe Belediyesi ve mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca Aşağımülk Mahallesi'nde devam eden köy evi projelerini de denetlediler. Büyüknacar, Fatih ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların taleplerini dinlediler. Ziyaretlerini Adliye'ye yaparak sonlandıran heyet, Pazarcık'taki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

pazarcikta-deprem-sonrasi-hizli-adimlar-baskan-gungor-ve-vali-unluer-sahada.jpg

Başkan Güngör, yaptığı açıklamada, "Bugün Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzle birlikte Pazarcık ilçemizdeydik. Kaymakamlık ve ilçe belediyemizi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Aşağımülk Mahallesi'nde yapımı devam eden köy evlerinde incelemelerde bulunduk. Pazarcık'ımızın inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetler hızla ilerliyor. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Ayrıca, Başkan Güngör, AK Parti Pazarcık İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek yeni atanan ilçe başkanı Halit Karabudak'a başarılar diledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.