Vicdansız Saldırı: Kahramanmaraş'ta Öğretmene Yapılan Vahşet Kameralarda!

Kahramanmaraş'ta Mimar Sinan İlkokulu'nda öğrencinin velileri tarafından dayak yiyen öğretmen Ferhat Pakdil'in şiddet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 15:41

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Mimar Sinan İlkokulu'nda öğretmen Ferhat Pakdil, bir öğrencinin velileri tarafından vahşice saldırıya uğradı. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

VAHŞET OKUL KAPISINDA: ÖĞRETMEN DAYAK YEDİ

Onikişubat ilçesindeki Mimar Sinan İlkokulu'nda görev yapan Ferhat Pakdil, bir öğrencinin velileri tarafından okul kapısında darp edildi. Güvenlik kamerası görüntüleri olayın dehşetini gözler önüne seriyor.

EĞİTİM ORTAMINDA ŞİDDET: ÖĞRETMENE SALDIRI ANI KAMERADA

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan bir ilkokulda, öğrencisinin velileri tarafından saldırıya uğrayan öğretmenin görüntüleri ortaya çıktı. Mesleğinde 33 yılını geride bırakan Ferhat Pakdil, öğrenci velilerinin vahşi saldırısına maruz kaldı.

EĞİTİME GÖLGE DÜŞÜREN OLAY: ÖĞRETMENİN DAYAK ANI KAMERALARA YANSIDI

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki bir ilkokulda yaşanan vahim olayda, öğretmen Ferhat Pakdil, öğrencisinin velileri tarafından feci şekilde darp edildi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler, eğitim ortamındaki şiddeti bir kez daha gündeme getirdi.

EĞİTİM CAMİASI ŞİDDETİ KINADI: ÖĞRETMENİN MARUZ KALDIĞI SALDIRIYA TEPKİ

Kahramanmaraş'ta bir öğrencinin velileri tarafından darbedilen öğretmen Ferhat Pakdil'e destek mesajları yağıyor. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Çetin ile Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ziya Yenipınar, olayı sert bir dille kınayarak, öğretmen ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.