Kahramanmaraş'ta YKS adaylarına ücretsiz toplu taşıma!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, YKS adaylarına 8-9 Haziran'da ücretsiz toplu taşıma imkanı sağlıyor. Şehir merkezi ve ilçelerde geçerli!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2024 16:20
Kahramanmaraş'ta YKS adaylarına ücretsiz toplu taşıma!

Büyükşehir Belediyesi, 8 ve 9 Haziran'da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkeziyle birlikte Afşin, Elbistan ve Göksun gibi ilçelerdeki adaylara da bu hizmeti ücretsiz olarak sunacak.

grafik.jpg

Eğitime katkıda bulunma ve öğrencilere destek olma amacıyla faaliyetlerini artıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, YKS gününde de öğrencilerin yanında olacak. Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek YKS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak. Şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde de 8 ve 9 Haziran'da Belediye ve Özel Halk Otobüsleri, YKS adaylarına ücretsiz toplu taşıma imkanı sunacak. Sınava girecek öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstererek toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.