EXPO 2023 Açılış Tarihi Belirlendi: Başkan Mahçiçek’ten Heyecan Verici Haber!

Kahramanmaraş EXPO 2023'ü 14 Ekim'de açıyor! Doğa, kültür, lezzet ve inovasyonun buluştuğu muhteşem etkinlik için hazırız.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ekim 2023 17:05

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek olan EXPO 2023 etkinliğinin 14 Ekim'de kapılarını açacağını müjdeledi. Başkan Mahçiçek, EXPO 2023'ün Kahramanmaraş'ın doğal güzelliklerinden kültürüne, turizminden damak lezzetlerine kadar her yönünü küresel düzeyde tanıtma fırsatı olacağını vurguladı.

EXPO 2023: KAHRAMANMARAŞ'I DÜNYAYA TANITMA FIRSATI

EXPO 2023 açılış tarihi için yapılan duyuruda Başkan Mahçiçek, etkinlikle ilgili detayları ve kente sağlanacak katkıları paylaştı. EXPO 2023 Sergi Alanı'nın tamamlandığını belirten Mahçiçek, yatırımların sürdürülebilir bir çerçevede hayata geçirildiğini açıkladı. Ayrıca, depremzede insanlar için EXPO 2023 Sergi Alanı'nın rehabilite edilerek yeniden sosyal hayata kazandırılacağı müjdesini de verdi.

baskan-mahcicek-expo-2023u-14-ekimde-acacagiz.jpeg

EXPO 2023: FELAKETLERE KARŞI BÜYÜK BAŞARI

Başkan Mahçiçek, pandemi ve deprem gibi zorlu dönemlere rağmen EXPO 2023 Sergi Alanı'nın muazzam bir proje olarak tamamlandığını ifade etti. Başkan, bu başarının Kahramanmaraş'ın güçlü, dinamik ve üreten şehir vizyonunu gelecek nesillere aktarma fırsatı olarak değerlendirileceğini belirtti.

EXPO 2023: KAHRAMANMARAŞ'I KEŞFETMEYE DAVET

Başkan Mahçiçek, konuşmasını Kahramanmaraşlı hemşerileri ve tüm misafirleri EXPO 2023 ve kenti keşfetmeye davet ederek tamamladı. Etkinlik, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek ve yerli yabancı birçok katılımcıyı ağırlayacak.

Başkan Mahçiçek'in açıklamalarının ardından basın toplantısı soru-cevap bölümü ile devam etti. EXPO 2023 ile ilgili detaylar ve etkinlikle ilgili merak ettikleriniz için sorularınızı bekliyoruz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.