Kahramanmaraş'ta Ulaşım Devrimi: Andırın'da Kırsal Mahalleler Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'ın kırsalında ulaşımı güçlendirmek üzere yol yenileme ve bakım projelerini başarıyla tamamlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 12:06
Kahramanmaraş'ta Ulaşım Devrimi: Andırın'da Kırsal Mahalleler Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın'ın kırsal bölgelerinde ulaşımı geliştirmek amacıyla yürütülen projeleri başarıyla tamamlamıştır. Kuzgun, Sumaklı, Efirağızlı, Geben, Darıovası, Köklü, Camuzluk, Boğazören ve Bostanlı mahallelerinde gerçekleştirilen yol yenileme çalışmaları, yerleşim yerlerinin ulaşım standartlarını önemli ölçüde artırmıştır. Bulgurkaya ve Alameşe mahallelerinde ise kilit parke uygulamaları devam etmektedir.

Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı aracılığıyla sürdürdüğü bakım, onarım, yenileme ve asfalt uygulamalarıyla Andırın'ın kırsalında yaşayan vatandaşların ulaşımını güçlendirmeye devam etmektedir. Kuzgun, Sumaklı, Efirağızlı ve Geben mahallelerinde gerçekleştirilen malzemeli bakım çalışmaları ile Darıovası, Efirağızlı, Köklü, Camuzluk, Boğazören ve Bostanlı grup yollarında meydana gelen deformasyonlar başarıyla onarılmıştır. Bulgurkaya ve Alameşe mahallelerinde ise kilit parke uygulamaları halen devam etmektedir.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Andırın'ın kırsal bölgelerinde ulaşımın daha etkin ve erişilebilir hale getirilmesi amacıyla yapılan yatırımların artarak devam ettiği vurgulanmıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.