2024 Bütçesi Onaylandı: Kahramanmaraş'a Yeni Projeler Yolda!

Kasım ayı Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 2024 bütçesi onaylandı. Başkanvekili Hanifi Toptaş, 9 gündem maddesini görüşerek toplantıyı tamamladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 19:42
2024 Bütçesi Onaylandı: Kahramanmaraş'a Yeni Projeler Yolda!

Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayındaki Olağan Meclis Toplantısı'nda 9 farklı konuyu ele aldı. Toplantıda, 2024 Yılı Performans Programı ve Bütçe Kararnamesi de oylanarak karara bağlandı.

meclis-toplantisi-5.jpg

Başkanvekili Hanifi Toptaş'ın başkanlığında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

meclis-toplantisi-2.jpg

İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; gelir tarifesi, ek ödenek talebi, taşınmaz devri, kadro değişikliği ve imar plan teklifleri gibi 9 gündem maddesi görüşüldü. Ayrıca, 2024 Yılı Performans Programı ile Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin bütçe tasarıları da meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi. Toplantının ve alınan kararların hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hanifi Toptaş, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.