Göksun Belediyesi Çocukları Unutmadı: Rafadan Tayfa ile Moral Buluşması!

Göksun Belediyesi, renkli etkinlikleriyle dikkat çekiyor! Rafadan Tayfa'nın konseriyle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Kültür Merkezi, geniş imkanlarıyla göz kamaştırıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 13:08
Göksun Belediyesi Çocukları Unutmadı: Rafadan Tayfa ile Moral Buluşması!

Kahramanmaraş Göksun Belediyesi, Kültür Merkezi'nde her yaş grubundan vatandaşların katılımıyla gerçekleşen etkileyici bir program düzenleyerek Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne özel bir kutlama gerçekleştirdi.

Çocukların ilgiyle takip ettiği "Rafadan Tayfa" çizgi filminin sevilen karakterleri, "Grup Rafadan Sahne Gösterisi ve Konseri" ile depremzede çocuklarla buluştu. Göksun Kültür Merkezi Konferans Salonu, Rafadan Tayfa'nın Akın, Hayri, Mert, Kamil, Hale ve Sevim'in sahnelediği şarkı ve türkülere eşlik eden coşkulu çocuklar tarafından adeta dolduruldu.

goksun-belediyesinin-rafadan-tayfa-gosterisi-yogun-ilgi-ile-izlendi.jpg

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, Göksun Belediyesi'nin çocuklar için sunduğu tesisler ve imkanlara vurgu yaparak, okulların başlamasıyla kırtasiye seti hediye ettiklerini ve ara tatilde düzenlenen etkinlikle deprem sonrası çocukların moral ve motivasyonunu artırmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Aydın, Kültür Merkezi'nin yakında açılışını yapacaklarını ve tesisin birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağını müjdeleyerek, çocuklara yönelik oyun alanları, okuma salonları, kütüphane, cep sineması, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, futbol sahası, tenis kortu ve yüzme havuzunun da içinde bulunduğu geniş bir hizmet yelpazesi sunacaklarını dile getirdi.

Başkan Aydın, çocuklara ve ailelerine gün içinde düzenlenen iki seanslık sahne gösterileri ile keyifli anlar yaşattıklarını ve program sonunda tatlı ikramı ile katılımcılara teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.