Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı

Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı, Valilik koordinasyonunda düzenlenen bayramlaşma töreniyle coşkuyla kutlandı. Etkinliğe protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2024 09:34
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı

Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı vesilesiyle Valilik koordinasyonunda bir bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bu etkinlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan da hazır bulundu. Prof. Dr. Doğan, ilk olarak Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in başkanlık ettiği şehir protokolüyle birlikte Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği ve Kapıçam Deprem Şehitliği’ni ziyaret etti ve tüm şehitleri rahmetle andı. Ardından, Büyükşehir Belediyesi yanındaki Milli İrade Parkı'nda geleneksel bayramlaşma törenine katıldı ve şehir protokolü ile vatandaşlarla buluştu.

Törende Vali Ünlüer, vatandaşlara hitap ederek, “Kahramanmaraş’ımızda böylesi güzel bir günde Kurban Bayramını birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelip bayram coşkusunu hep birlikte paylaşıyoruz. Bayramımız güzel geçiyor. Şu an itibariyle yollarımızda herhangi bir sorun yok, vatandaşlarımız çok duyarlı davranıyor. Herkese teşekkür ederim, nice mutlu bayramlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma törenine, KSÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan’ın yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora ve İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.