Kahramanmaraş'ta bulunan para ve altın dolu kese sahibine ulaştırıldı

Kahramanmaraş'ta bulunan para ve altın dolu kese, içindeki değerleri koruyarak sahibine ulaşmasını sağlayan Ramazan Sert'in örnek davranışı takdir topluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2024 10:03
Kahramanmaraş'ta bulunan para ve altın dolu kese sahibine ulaştırıldı

Kahramanmaraş'ta, içinde para ve altın bulunan bir keseyi bulan kişi, sahibine teslim etti.

Elbistan ilçesinin Karaelbistan Mahallesi'nde yaşayan 71 yaşındaki Zekiye Polat, market alışverişi sırasında düşürdüğü yaklaşık 2 bin lira değerindeki 7 tam, 3 yarım ve 4 çeyrek altın içeren kesesini kaybetti.

O sırada markette alışveriş yapan elektrik ustası Ramazan Sert, reyonlar arasında dolaşırken yerde keseyi fark etti ve durumu hemen market sahibine bildirdi. Ancak sahibine ulaşılamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

aa-20240617-34902540-34902539-kahramanmarasta-ici-para-ve-altin-dolu-kese-bulan-kisi-sahibine-teslim-etti.jpg

Daha sonra kesesini kaybettiğini fark eden Zekiye Polat, İlçe Jandarma Komutanlığına başvurdu. İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Ramazan Sert, bulduğu keseyi sahibine teslim etti.

Zekiye Polat, kaybettiği paralarına ve altınlara tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Ramazan Sert ise insanlık görevini yerine getirdiğini belirtti.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Dal da altın dolu kesenin sahibine ulaştırılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, Ramazan Sert'e örnek davranışından ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.