Bugün hava Kahramanmaraş'ta (17 Haziran) nasıl olacak?

17 Haziran 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2024 09:01
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (17 Haziran) nasıl olacak?

### Kahramanmaraş Hava Durumu ve Bayram Mesajı

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genelde parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak ikindi saatleri ile akşam arasında Andırın, Geben, Çiğşar, Düldül Dağı, Türkoğlu'nun yüksek mahalleleri, Göksun, Afşin ve Elbistan çevresinde yerel, kısa süreli, gök gürültülü ve hafif yağış geçişleri görülebilir.

Sıcaklık yüksek seyrine devam ediyor. Bugünlerde bir iki derece düşmüş olsa da perşembe günü sıcaklık 40-42 dereceyi geçebilir. Hafta sonuna doğru sıcaklığın tekrar düşme ihtimali mevcut olup, serinleme ile birlikte kısa yağış geçişleri de oluşabilir (22-24 Haziran civarı).

Güneş ışınlarının etkili olduğu 11.00 ile 17.00 saatleri arasında dikkatli olunması, ayrıca orman yangını riskine karşı tedbirli olunması gerekmektedir. Sokakta yaşayan hayvanlar için kap içerisinde su bırakmak da önemlidir.

Rüzgar, güney ve batıdan hafif esecek, öğle sonrası Sır Barajı çevresi, il merkezi ve Pazarcık bölgesinde orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.