İHH Kahramanmaraş 14 yetim ailesine kurban bağışında bulundu

İHH Kahramanmaraş, Kurban Bayramı'nda 14 yetim ailesine canlı kurban bağışında bulundu. Yetimlerin yüzünü güldürmeyi hedefleyen bu anlamlı yardım, bayram coşkusunu paylaşma amacını taşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2024 09:59
İHH Kahramanmaraş 14 yetim ailesine kurban bağışında bulundu

İHH Kahramanmaraş şubesinden güzel bir haber var: Kurban Bayramı'nda 14 yetim ailesine canlı kurban bağışında bulundular.

İHH İnsani Yardım Derneği, "Yetim Gülerse Dünya Güler" ilkesi doğrultusunda hareket ederek bu özel günde yetimleri yalnız bırakmadı. Dernek, 2009 yılından beri devam eden canlı kurbanlık hediye projesini Kahramanmaraş merkezindeki 14 yetim ve depremzedesi aileye yönelik gerçekleştirdi. Bu proje sadece et dağıtımı değil, aynı zamanda kurban kesmekte zorlanan ailelerin çocuklarına sevinç yaşatmayı ve bayram coşkusunu paylaşmayı amaçlıyor. İHH Kahramanmaraş İnsani Yardım Derneği Başkanı Avukat Yusuf Bülbül, "Ailelerimiz sizlere selam gönderiyor ve size minnettarlık duyuyorlar. Tüm bağışçılarımıza Allah razı olsun. 'Yetim Gülerse Dünya Güler' diyerek bu anlamlı projeye destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.