Kahramanmaraş'ta 14 Milyon TL’lik yeni içmesuyu hattı projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, merkezdeki içmesuyu sorununu çözmek için 1.600 metre uzunluğunda yeni şebeke hattı inşa ediyor, 14 milyon TL'lik yatırımla su sorunları çözülecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 19:43
Kahramanmaraş'ta 14 Milyon TL’lik yeni içmesuyu hattı projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorunlarını çözmek amacıyla toplam 1.600 metre uzunluğunda yeni bir şebeke hattı inşa ediyor.

Bu yeni hatlar sayesinde Onikişubat ilçesindeki Ertuğrulgazi, Dumlupınar ve Hayrullah mahalleleri ile Dulkadiroğlu ilçesindeki Şeyhadil, Dulkadiroğlu, Şeyhşamil, Bağlarbaşı ve Kanuni mahallelerinin içmesuyu sorunları giderilecek.

altyapi-1.jpg

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde daha dayanıklı ve modern altyapı oluşturma çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinin merkez mahallelerindeki su sorunlarını çözmek amacıyla içmesuyu hatlarının imalatı etaplar halinde devam ediyor. KASKİ Genel Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen çalışmalarla şehir merkezine toplamda 1.600 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı kazandırılıyor.

Bu yeni altyapı hatları tamamlandığında, Onikişubat ilçesindeki Ertuğrulgazi, Dumlupınar ve Hayrullah mahalleleri ile Dulkadiroğlu ilçesindeki Şeyhadil, Dulkadiroğlu, Şeyhşamil, Bağlarbaşı ve Kanuni mahallelerinin içmesuyu sorunları çözüme kavuşacak. 14 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projenin kısa sürede tamamlanarak yeni içmesuyu hatlarının hizmete alınması hedefleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.