Kahramanmaraş Afşin ve Pazarcık’ta muhtarlar buluşması: Mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek için Afşin ve Pazarcık’ta Muhtarlar Buluşması düzenledi. Muhtarların talepleri ve önerileri alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 10:53
Kahramanmaraş Afşin ve Pazarcık’ta muhtarlar buluşması: Mahallelerin ihtiyaçları konuşuldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek ve önceliklerini tespit etmek amacıyla düzenlediği ‘Muhtarlar Buluşması’na devam ediyor. Son olarak Afşin ve Pazarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda mahalle muhtarlarının talepleri ve önerileri alındı.

6 Şubat depreminin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin imar ve inşasında her alanda yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Aynı zamanda, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla paydaşlarla istişare ve değerlendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Daha önce Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Türkoğlu ve Çağlayancerit’te gerçekleştirilen toplantıların ardından Afşin ve Pazarcık’ta da Muhtarlar Buluşması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya’nın katılımıyla düzenlenen bu toplantılara Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, Pazarcık İlçe Başkanı Halit Karabudak ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Selahaddin Uğur da katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, muhtarların taleplerini dinleyerek gelecekteki yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.