Kahramanmaraş KASKİ Genel Müdürlüğü Koltuğunda Değişim Rüzgarları!

Kahramanmaraş KASKİ Genel Müdürlüğü'nde değişim! Yeni atanan Tahir Tekin, deneyimli bir kamu yöneticisi. Mahalli idareler ve mali sistem konusunda uzman.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 15:21
Kahramanmaraş KASKİ Genel Müdürlüğü Koltuğunda Değişim Rüzgarları!

Kahramanmaraş KASKİ Genel Müdürlüğü pozisyonu bir kez daha değişikliğe uğradı! Geçtiğimiz haftalarda Ahmet Kavak'ın emekliye ayrılmasının ardından, bu göreve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş vekaleten atanmıştı.

Ancak, Rüstem Keleş'in Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmasıyla birlikte, KASKİ'de yeni bir değişim yaşandı. Bu sefer KASKİ Genel Müdürlüğü'ne Tahir Tekin vekaleten getirildi.

kahramanmaras-kaskide-genel-mudur-koltugunda-yeni-isim-tahir-tekin.jpg

Tahir Tekin, 1962 yılında Nevşehir - Avanos - Paşalı Köyü'nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 1984 yılında mezun oldu. Askerlik görevini 1985-1986 yıllarında yedek subay olarak tamamladıktan sonra, 1987 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü'nde "Dernekler Denetçisi" olarak göreve başladı.

1991 yılında İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü'ne atanarak birçok belediyede denetim, teftiş ve soruşturma görevlerini üstlendi. Ayrıca, 2004-2006 yılları arasında Bakanlık bünyesinde 5018 sayılı Kanun ve ilgili mevzuatla ilgili çalışmalarda yer aldı, mahalli idarelerin yeni mali sisteme geçişini içeren projelerde görev aldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.