Kahramanmaraşlı Vatandaşlara Çağrı! Güçlü Fırtına Öncesi Tedbir Zamanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18 Kasım'da Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Göksun'da güçlü fırtına uyarısı yapıyor. Vatandaşlar, tedbirli olmalı, acil durumlarda 112 ve ALO 153'ü aramalı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 16:03
Kahramanmaraşlı Vatandaşlara Çağrı! Güçlü Fırtına Öncesi Tedbir Zamanı

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 18 Kasım Cumartesi günü özellikle Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Göksun ilçelerinde güçlü bir fırtına bekleniyor. Vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 18 Kasım Cumartesi günü yerel olarak güçlü bir fırtına beklentisiyle ilgili bir duyuru yaptı.

buyuksehirden-kuvvetli-firtina-uyarisi.jpg

Özellikle Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Göksun ilçelerinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle çatı uçmaları, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuz durumlar meydana gelebileceği için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak adına gerekli tüm önlemlerin alındığı ve acil durumda vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'nden İtfaiye ekiplerine ve ALO 153'ten Afet Koordinasyon Merkezi'ne (AKOM) ulaşabilecekleri vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.