Kahramanmaraş Heyeti'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Ziyaret!

Kahramanmaraş Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ederek deprem sonrası projeleri aktardı. Güncel durumu paylaştı ve teşekkürlerini iletti. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 14:13
Kahramanmaraş Heyeti'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özel Ziyaret!

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör liderliğindeki Kahramanmaraş heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek deprem sonrası devam eden ve planlanan projeler hakkında güncel durumu paylaştı.

KAHRAMANMARAŞ HEYETİ, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE: PROJELERİN DETAYLI SUNUMU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanları, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör önderliğinde, deprem sonrası şehirde yürütülen ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler sunarak şehrin güncel durumunu aktardı.

kahramanmaras-heyetinden-cumhurbaskani-erdogana-ozel-ziyaret.jpg

KAHRAMANMARAŞ'IN PROJELERİ CUMHURBAŞKANI'NA TANITILDI

Heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen ve planlanan projelerle ilgili bilgileri aktararak, şehrin güncel durumunu sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehre gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.