Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıklarıyla Savaşılıyor: Çevreye Temiz Bir Nefes!

Büyükşehir Belediyesi, inşaat atıklarıyla mücadele ederek çevre kirliliğini önlemeye odaklanıyor. Estetik ve sağlık için hummalı bir temizlik devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 19:42
Kahramanmaraş'ta İnşaat Atıklarıyla Savaşılıyor: Çevreye Temiz Bir Nefes!

Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek ve kent estetiğini korumak amacıyla şehir genelinde yapılan inşaat çalışmalarının ardından ortaya çıkan moloz, inşaat atıkları ve enkaz kalıntılarının temizliğini kararlı bir şekilde sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından ev ve iş yerlerinde gerçekleştirilen tadilatların sonucunda ortaya çıkan atıkları bertaraf etmek için etkili bir planla hareket ediyor.

buyuksehir-insaat-atiklarinin-temizligini-hummali-bir-sekilde-surduruyor-001.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, mahalle ve sokaklarda detaylı bir temizlik çalışması başlatarak, çevreye rastgele bırakılan molozları iş makineleriyle topluyor ve hafriyat döküm sahasına naklediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kent estetiğinin korunması, zararlı atıkların bertaraf edilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmaların kesintisiz bir şekilde devam ettiği vurgulanmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.