Kahramanmaraş Heyeti Ankara'da Toplantılarla Buluştu: İşbirliği ve Vizyon Paylaşımı

Kahramanmaraş Heyeti, Ankara'da 66. Hükümet Tarım Bakanı, AK Parti yetkilileriyle görüştü. Ziyaret, önemli isimlerle gerçekleşti, işbirliği ve nazik misafirperverlik vurgulandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2023 12:23
Kahramanmaraş Heyeti Ankara'da Toplantılarla Buluştu: İşbirliği ve Vizyon Paylaşımı

Ankara'nın ev sahipliğinde gerçekleşen bir dizi ziyarette, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci önderliğindeki Kahramanmaraş Heyeti, önemli isimleri buluşturdu. Heyet, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi.

kahramanmaras-heyeti-ankarada-bir-dizi-ziyaret-gerceklestirdi.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ankara'da çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği sırada; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ile çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet, ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen'i ziyaret etti. Ardından AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ile Tanıtım ve Medya İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalarda başarılar diledi. Heyet, kendilerine gösterilen nazik misafirperverlik için AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen, Nihat Zeybekçi ve Hamza Dağ'a teşekkür etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.