Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi Haziran ayında 3.368 olaya müdahale etti!

Büyükşehir İtfaiyesi, Haziran'da 1.428 yangın, 67 trafik kazası ve 1.869 olaya müdahale etti, 652 kişiye eğitim verildi ve tatbikat düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 15:49
Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi Haziran ayında 3.368 olaya müdahale etti!

Haziran ayı boyunca Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, toplamda 1.428 yangın, 67 trafik kazası, 4 su baskını ve 1.869 farklı olaya müdahale etti. Ayrıca, afet ve acil durumlara karşı bilinçlenme ve hızlı müdahale kapasitesini artırmak amacıyla 652 kişiye eğitim verildi ve tatbikatlar düzenlendi.

grafik.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Haziran ayında yangınlardan trafik kazalarına, su baskınlarından boğulma vakalarına kadar birçok olaya anında müdahale etti. Modern araç ve ekipmanlarla donatılmış profesyonel kadrosu sayesinde olası can ve mal kayıplarını önlemeyi başaran itfaiye ekipleri, 23 şube, 64 araç ve 345 personelle görev yaptı. Vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilinçlenmesi ve hızlı müdahale yeteneklerini geliştirmek için 652 kişiye eğitim verilerek tatbikatlar gerçekleştirildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Profesyonel kadromuz ve modern ekipmanlarımızla her türlü afet ve acil durumda vatandaşlarımızın yanındayız” denildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.