Kahramanmaraş'ta deprem sonrası sahipsiz araçlar ihaleyle satılacak!

Depremde sahipsiz kalan araçlar Kahramanmaraş’ta ihale yoluyla satılacak. Toplam 177 araç 18 Temmuz’da açık teklif usulüyle alıcılara sunulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2024 12:26
Kahramanmaraş'ta deprem sonrası sahipsiz araçlar ihaleyle satılacak!

Kahramanmaraş Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü, depremden sonra sahiplerine ulaşılamayan veya alınmayan çeşitli marka ve modellerdeki otomobil, kamyon ve minibüslerin hurdasını ihale yoluyla satacak.

18 Temmuz'da, Kahramanmaraş İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nün ihale salonunda, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından oluşturulan Komisyon huzurunda açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalede, satışa sunulan araçlar Büyükşehir Belediyesi garajında görülebilecek. Toplam 177 araç için belirlenen muhammen bedel ise 2 milyon 240 bin lira olarak belirlendi.

Hurda araçları satın alanlar, bertaraf formu düzenleyerek trafik tescil ve vergi kayıtlarını kapatacak. İhale bedeli ve vergilerin tamamı ödendikten ve bertaraf formu düzenlendikten sonra araçların teslimi yapılacak.

İhaleye katılanlar, satışa çıkarılan taşınır malları görmüş, incelemiş ve ilgili kurumlardan aracın geçmişi hakkında her türlü sorgulamayı yapmış kabul edilecekler. Bu nedenle taşınır malların önceki kusurlarından ve borçlarından dolayı idarenin sorumluluğu olmayacak.

İhalenin detaylarına https://webdosya.csb.gov.tr/db/kahramanmaras/duyurular/hnmfy_20240708090701.pdf bu adresten ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.