Bugün hava Kahramanmaraş'ta (9 Temmuz) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 9 Temmuz 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2024 09:31
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (9 Temmuz) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Öğle saatleri ile akşam saatleri arasında dar alanlarda kısa süreli gök gürültülü yağış geçişleri bekleniyor. Yıldırım riskine karşı dikkatli olunması gerekiyor, özellikle yaylalarda açık alanda bulunanlar daha da dikkatli olmalı. İl merkezinde de az da olsa yağış ihtimali mevcut.

Sıcaklık

Sıcaklık, il genelinde 30-40 derece aralığında seyredecek.

Güneş ışınlarının tepeye yakın olduğu saatler olan 11.00 ile 17.00 arası dikkatli olunmalı. Ayrıca, orman yangını riski devam ediyor, bu yüzden çok dikkatli olalım. Anız yakmaktan kaçınalım ve piknik yaptığımız yerlerden ayrılırken ateşi tamamen söndürdüğümüzden emin olalım.

Sıcak hava koşulları yaz boyunca devam ettiğinden, hayvanlar için kap içerisinde su bırakmayı unutmayalım.

Rüzgar

Rüzgar, güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Öğle sonrası Elbistan, Ekinözü ve Berit çevresinde kuzeyden daha sert esebilir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.