Kahramanmaraş Büyükşehir’in Takı Tasarım Atölyesinde görsel şölen

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle düzenlenen Takı Tasarım Atölyesi, katılımcılara el emeği aksesuarlar yapma imkanı sundu ve büyük ilgi topladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2024 14:48
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Takı Tasarım Atölyesinde görsel şölen

Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM iş birliğiyle gerçekleştirilen Takı Tasarım Atölyesi, katılımcılara el emeği göz nuru birbirinden güzel aksesuarlar yapma imkanı sundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun farklı kesimlerine yönelik faaliyetlerini artırarak sürdürüyor ve KAMEK Atölyeleri’ni vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Piazza AVM ile ortaklaşa düzenlenen Takı Tasarım Atölyesi, AVM’nin zemin katında büyük ilgi gördü. Dört saat süren atölyede yüzlerce kişi el emeği göz nuru aksesuarlar üretti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı bu etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinliğin çok eğlenceli geçtiğini belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi ve Piazza AVM’ye teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çeşitli atölye etkinliklerinin düzenli aralıklarla vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.