Kahramanmaraş Büyükşehir’den depremzede Enes’e unutulmaz doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları, 13 yaşındaki depremzede Mevlüt Enes Yurdakonar’a sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2024 19:43
Kahramanmaraş Büyükşehir’den depremzede Enes’e unutulmaz doğum günü sürprizi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Kadın Kolları ile iş birliği yaparak depremzede Mevlüt Enes Yurdakonar’a özel bir doğum günü sürprizi hazırladı. Belediye Başkanı Fırat Görgel, Mevlüt Enes’i görüntülü arayarak doğum gününü kutladı.

dogum-gunu-3.jpg

Başkan Fırat Görgel’in liderliğinde gerçekleştirilen sosyal belediyecilik projeleriyle halkın takdirini toplayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, önemli bir etkinliğe daha imza attı. Her zaman vatandaşların yanında olmayı ilke edinen Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden ve kendisi de 28 ameliyat geçirdikten sonra 1 yıl tedavi gören 13 yaşındaki Mevlüt Enes Yurdakonar için sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Beşen ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, halasının yanında kalan Mevlüt Enes’i ziyaret ederek doğum gününü kutladı. Görgel de görüntülü arama ile kutlamalara katılarak Mevlüt Enes’in doğum gününü tebrik etti. Mevlüt Enes Yurdakonar, bu sürpriz doğum günü kutlamasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.