Kahramanmaraş'ta futbol rüzgarı esiyor: İstiklalspor için lansman gecesi yapıldı

Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni sezon lansmanında, şampiyonluk hedefiyle büyük bir kararlılık sergilendi. Şehrin önde gelen isimleri ve iş dünyası geceye yoğun ilgi gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2024 14:05
Kahramanmaraş'ta futbol rüzgarı esiyor: İstiklalspor için lansman gecesi yapıldı

Kahramanmaraş İstiklalspor'un yeni sezonunun tanıtımı için özel bir etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik, TFF 3. Lig'e katılacak olan takımın heyecan verici bir başlangıcını işaret ediyordu. Şairler Tepesi'nde gerçekleşen bu lansman gecesi, Kahramanmaraş İstiklalspor'un şampiyonluk hedefiyle yüklü bir sezon için büyük bir kararlılıkla hazırlandığını gösteriyordu.

stiklalspor-icin-lansman-gecesi-yapildi.jpeg

Yeni yönetimin gelecek planlarını ve projelerini paylaşmak için düzenlenen bu gece, şehir yönetimi ve yerel toplum tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş gibi önemli isimlerin yanı sıra iş dünyasından birçok temsilci de katılım sağladı.

whatsapp-image-2024-05-30-at-13-59-53.jpeg

Gecenin sonunda, Kahramanmaraşlı iş insanları, kulübe önemli maddi destekler vadetti. Özellikle isim sponsorluğu ve forma sponsorluğu gibi konularda ciddi taahhütlerde bulundular. Takımın isim sponsorunun Akedaş olması beklenirken, forma göğüs sponsorunun ise ISKUR Grup olması bekleniyor.

whatsapp-image-2024-05-30-at-13-59-531.jpeg

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.