Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Konteyner Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Samsun konteyner çarşı esnafıyla bir araya gelerek, asrın felaketinin izlerini birlikte silme kararlılığını vurguluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2023 12:19
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Konteyner Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Samsun'da faaliyet gösteren konteyner çarşı esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Okay, birlik ve beraberlik içinde asrın felaketinin izlerini silmeye kararlı olduklarını ifade etti.

Dulkadiroğlu ilçesindeki konteyner çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Necati Okay, Kahramanmaraş'ın her yönden toparlanması için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

necati-okay-konteyner-carsilarda-esnafla-bir-araya-geldi.jpg

Başkan Okay, esnafın da bu süreçte önemli bir çaba gösterdiğini belirterek, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Şehrimiz ve bölge olarak asrın felaketini yaşadık. Bu büyük felaketin ardından devletimizle birlikte, yerel yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızın ticaretlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Onlarla sürekli iletişim halindeyiz, istişarelerde bulunuyoruz. Gelecekte de onların yanında olmayı sürdüreceğiz.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.