Kahramanmaraş'ta 60 Milyonluk Su Projesi! Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Kahramanmaraş'ta altyapı geliştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni içme suyu deposu projesi ile bölgenin su ihtiyacı kalıcı olarak çözülüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2023 18:13
Kahramanmaraş'ta 60 Milyonluk Su Projesi! Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Kahramanmaraş'ta altyapı geliştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Onikişubat ilçesinde yürütülen yeni içme suyu deposu ve içme suyu hattı projelerini titizlikle sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Önsen, Kurtlar, Yeşilyurt ve bölgede devam eden TOKİ konutlarındaki içme suyu sorununa çözüm getirmek amacıyla başlatılan çalışmalar devam etmektedir.

kahramanmarasta-altyapi-calismalari-suruyor.webp

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından 2023 yılı yatırım programı kapsamında hayata geçirilen 60 milyon liralık proje ile Kurtlar Mahallesi'nde, 1500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediliyor. Bu proje çerçevesinde, bölgenin içme suyu ihtiyacının uzun vadeli olarak karşılanması hedefleniyor, toplamda 5 su deposu projeye eklenerek bölgenin su ihtiyacının kalıcı olarak giderilmesi amaçlanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.