Kahramanmaraşlılar Dikkat! Meteoroloji Saat Vererek Uyardı: Saatte 70 km!

Kahramanmaraş çevresinde bugün yaşanacak kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı dikkatli olun! Çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi risklere karşı tedbirli olmalısınız. Valilik uyarıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2023 09:54
Kahramanmaraşlılar Dikkat! Meteoroloji Saat Vererek Uyardı: Saatte 70 km!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün yüksek kesimleri başta olmak üzere Kahramanmaraş çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (40-60 km/saat, yer yer 70 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

kahramanmaras-valiligi-firtina-uyari.jpg

Başlama-Bitiş Zamanı: 20.11.2023 09:00 - 20.11.2023 23.59 Hadisenin Şiddeti: Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Oluşması Muhtemel Riskler: Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar Alınabilir Önlemler: Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün (20.11.2023) sabah saatlerinden itibaren Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmektedir. Vatandaşlarımızın, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle hatırlatıyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.