Kahramanmaraş'ta Minikleri Büyüleyen 'Çok Şirin Patiler' Müzikal Tiyatro Gösterisi!

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "Çok Şirin Patiler" tiyatro gösterisi, minikler için eğlenceli ve öğretici bir ara tatil etkinliği sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2023 13:22
Kahramanmaraş'ta Minikleri Büyüleyen 'Çok Şirin Patiler' Müzikal Tiyatro Gösterisi!

Minikler, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerde hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de öğreniyorlar. Ara tatilin son gününde, "Çok Şirin Patiler" adlı müzikal tiyatro gösterisi, NFK Kültür Merkezi'nde minik izleyicilerle buluştu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu'nda tiyatro, söyleşi, okur-yazar buluşması, konferans gibi çeşitli etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede, farklı yaş gruplarına yönelik düzenlenen etkinlikler arasında çocukları da unutmuyor.

minikler-buyuksehirin-etkinliklerinde-hem-egleniyor-hem-ogreniyor.jpg

Ara tatilin son gününde sahnelenen "Çok Şirin Patiler" adlı müzikal tiyatro gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Minik izleyiciler, hem eğlendiler hem de gösteri sayesinde yeni bilgiler edindiler. Hayvanlar âleminin sevimli karakterlerinin maceralarını konu alan gösteri, sadece eğlenceli olmanın ötesinde, dostluk, arkadaşlık, paylaşma gibi önemli konularda eğitici mesajlar da içeriyordu.

Etkinliğe katılan ebeveynler, Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği faydalı ve eğlenceli etkinliklere teşekkür etti. Başkan Hayrettin Güngör'e, çocuklara gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerini ileten ebeveynler, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine olumlu katkı sağladığını vurguladılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.