Başkan Okumuş: Kahramanmaraş'a Neden Adayım?

Osman Okumuş, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı. Şehri ihya etme sözüyle, birikimi ve vizyonuyla öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2023 10:01
Başkan Okumuş: Kahramanmaraş'a Neden Adayım?

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu ve neden bu kararı aldığını açıkladı.

Okumuş, Kahramanmaraş'ı kendi özel projesi olarak gördüğünü belirtirken, yerel yönetimler konusundaki uzmanlığını vurgulayarak, bu alanda tek işi ve odak noktasının olduğunu ifade etti.

33 yaşında Beyoğlu Belde Belediye Başkanı olduğu dönemde, kalkınmayı yerelden başlatma sözü verdiğini hatırlatan Okumuş, şimdi bu kadim şehri ihya etme sözünü yerine getirmek için geldiğini söyledi.

Amacının sadece Kahramanmaraş'ı ayağa kaldırmak değil, şaha kaldırmak olduğunu belirten Okumuş, şehirdeki kamu, yerel yönetim, iş dünyası, sivil toplum ve vatandaş iş birliğinin en güzel örneğini sergilemek istediğini dile getirdi.

baskan-okumustan-aciklama-kahramanmaras-icin-neden-aday-oldu.jpg

Okumuş, şehirdeki her bireyin hayatına dokunmayı, yaşam kalitesini artırmayı ve bunu sürdürülebilir hale getirmeyi hedeflediğini ifade etti. Büyük işlerin, büyük projelerin ve büyük ekiplerin gerektiğini belirten Okumuş, Kahramanmaraş'ın büyük düşünmeyi hak ettiğini vurguladı. Şehrin tarihine saygı göstererek, memleketini geleceğe taşımayı ve kaliteyi her alanda artırmayı amaçladığını söyleyen Okumuş, her zorluğun altında bir kolaylık olduğuna inandığını ifade etti.

Son olarak, inancıyla, birikimiyle, vizyonuyla, azmiyle ve Büyük Türkiye ülküsüyle hazır olduğunu belirten Okumuş, şimdi tam zamanının geldiğini dile getirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.