Başkan Kıraç'tan Afşin'e bölgenin en büyük kütüphane müjdesi!

Başkan Kıraç, Ankara'dan büyük projelerle döndü. Afşin'e yapılacak yeni kütüphane, bölgenin en büyüğü olacak ve kültürel, eğitimsel gelişime büyük katkı sağlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2024 13:17
Başkan Kıraç'tan Afşin'e bölgenin en büyük kütüphane müjdesi!

Geçtiğimiz hafta Ankara'dan iki büyük projenin onayını alan Başkan Kıraç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Afşin halkına kütüphane müjdesini duyurdu. Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, bölgenin en büyük kütüphanesinin Afşin'e kazandırılacağını açıkladı.

08f822d0-c4e6-4261-99cf-992443091e76.jpeg

Başkan Kıraç, ziyaretinde Afşin'in kültürel ve eğitimsel altyapısını güçlendirmek için önemli adımlar attıklarını belirtti. Yeni kütüphane, Afşin'de bilgiye erişimi kolaylaştıracak ve gençlerin eğitimine büyük katkı sağlayacak.

Bu önemli yatırımın hayata geçmesiyle birlikte Afşin'in kültürel açıdan büyük bir kazanım elde edeceğini vurgulayan Başkan Kıraç, yeni kütüphane projesinin bölgenin eğitimine ve kültürüne önemli katkılar sunacağını ifade etti. Kıraç, bu projeyle Afşin'in sadece bir tarım ve sanayi merkezi olmanın ötesinde, kültürel ve eğitimsel anlamda da bir çekim merkezi haline geleceğini belirtti.

Afşin'e yapılacak olan bu kütüphane, bölgenin en büyük kütüphanesi olacak ve modern donanımlarıyla halkın hizmetine sunulacak. Başkan Kıraç, bu projenin Afşin halkına hayırlı olmasını dileyerek çalışmaların en kısa sürede başlayacağını söyledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.