Başkan Toptaş’tan YKS öncesi öğrencilere moral ve motivasyon ziyareti

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, YKS öncesinde öğrencilerle buluşarak onlara moral verdi ve başarılar diledi. Eğitimin önemini vurgulayan Başkan, gençlere destek oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2024 18:51
Başkan Toptaş’tan YKS öncesi öğrencilere moral ve motivasyon ziyareti

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde öğrencilerle buluşarak onlara moral verdi ve motivasyon sağladı. Tecrübelerini paylaşan Başkan Toptaş, "Öğrencilerimiz zorlu bir süreçte sınava hazırlandılar ve hepsinin farklı hedefleri var. Tüm öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarını diliyorum" dedi.

Eğitim alanındaki yatırımlarıyla ulusal çapta takdir toplayan Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş'ın liderliğinde öğrencilere yönelik etkinliklere devam ediyor. Gençlerle kurduğu yakın bağ ve ağabey yaklaşımıyla bilinen Başkan Toptaş, her fırsatta öğrencilerle bir araya geliyor. Bu defa, YKS öncesinde kurs merkezlerinde sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Başkan Toptaş, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan, onlara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundu.

whatsapp-image-2024-06-05-at-12-22-08.jpeg

"ÜNİVERSİTE SINAVININ SONUCU HAYATIN SONU DEĞİL"

Başkan Toptaş, YKS adaylarının büyük emek harcayarak bu sınava hazırlandığını vurgulayarak, "Bu hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavları başlıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bugün de kurs merkezlerimizde sınava hazırlanan öğrencileri ziyaret ediyoruz. Hepsinin farklı hedefleri var. Allah, gönüllerindekini hayırlı eylesin. Üniversite sınavının sonucu hayatın sonu değil, başlangıcı da değildir. Öğrencilerimiz en iyi şekilde hazırlandılar. Allah ne nasip ettiyse, sınav sonuçlarına göre hayatlarını şekillendirecekler. Öncelikle iyi insan olmaları bizim temennimiz. Tüm öğrencilerimizin anne ve babalarına da teşekkür ediyorum. Allah, öğrencilerimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Kalbinizden geçen hedeflere ulaşmanız dileğiyle tüm sınava girecek öğrencilere başarılar diliyorum" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.