Başkan Görgel: Kahramanmaraş'ımız için gayretimizi sürdürüyoruz

Başkan Görgel, Kahramanmaraş'ın yeniden yapılanması için tüm paydaşlarla birlikte yoğun çaba içinde olduklarını vurguladı. Şehir için hayati projelerde istişareler devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2024 16:34
Başkan Görgel: Kahramanmaraş'ımız için gayretimizi sürdürüyoruz

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Valilikte düzenlenen Afet Koordinasyon İstişare Toplantısı’na katılarak şunları söyledi: “Şehrimizin alt ve üst yapıları, sağlık kompleksleri, yeşil alanları, konut ve iş yerleri, sosyal donatıları ve eğitim kurumlarıyla birlikte yeniden inşa edilmesi için tüm paydaşlarımızla yoğun bir çaba içindeyiz.”

Başkan Görgel, Vali Mükerrem Ünlüer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve ilgili kurum yöneticilerinin katılımıyla birlikte katıldı. Toplantıda, Kahramanmaraş’ın yeniden yapılandırılması sürecinde altyapıdan sağlık hizmetlerine, kentsel tasarımdan eğitime kadar birçok konuda görüş alışverişi yapıldı.

Başkan Fırat Görgel, toplantının olumlu sonuçlar doğurmasını temenni ederek şunları ekledi: “Valimizin liderliğinde İl İstişare Toplantımızı başarıyla tamamladık. Yeni Kahramanmaraş’ımızın imar ve inşası sürecinde geldiğimiz noktayı değerlendirdik. Şehrimizi alt ve üst yapılarıyla, sağlık tesisleriyle, yeşil alanları, konut ve iş yerleri, sosyal tesisler ve eğitim kurumlarıyla yeniden ayağa kaldırmak için tüm paydaşlarımızla büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.