Pençe – Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz Kahramanmaraş'ta dualarla anıldı

Pençe – Kilit Operasyonu şehidi Mehmet Ali Horoz, düzenlenen Mevlid-i Şerif ile anıldı. Başkan Görgel, şehidin ailesine ve yakınlarına sabır, şehide Allah'tan rahmet diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2024 14:22
Pençe – Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz Kahramanmaraş'ta dualarla anıldı

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un Mevlid-i Şerif programında konuşan Başkan Görgel, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

mevlid-i-serif-3.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Mehmet Ali Horoz’un Mevlid-i Şerif programına katıldı. Programa Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan da iştirak etti. Başkan Görgel, şehidin ailesi ve yakınlarının acısını paylaşarak taziyelerini sundu. Görgel, “Sayın Valimiz ve şehir protokolümüzle birlikte şehidimiz Mehmet Ali Horoz kardeşimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak dualarla andık. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.