Kahramanmaraş'ta akıllı kavşak uygulaması: Turgut Özal Bulvarı yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı'nda akıllı kavşak uygulamasıyla trafik güvenliğini artırıyor. Asfaltlama tamamlandı, kilit parke döşeme ve yürüyüş yolu çalışmaları sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2024 14:15
Kahramanmaraş'ta akıllı kavşak uygulaması: Turgut Özal Bulvarı yenilendi

Büyükşehir Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı'nda trafik güvenliğini artırmak amacıyla akıllı kavşak uygulamasını devreye soktu. Bağlantı yolları ve kavşağın asfaltlama çalışmaları tamamlanmış olup, bölgede kilit parke döşeme işlemleri devam ediyor.

turgut-ozal-bulvari-3.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu ulaşım imkânı sunmak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Onikişubat ilçesindeki Tekerek ve Üngüt mahalleleri arasında bağlantı sağlayan ve yoğun araç trafiğine sahip Turgut Özal Bulvarı'ndaki ulaşım sorunlarını çözmek için başlatılan akıllı kavşak çalışmaları hızla ilerliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu projede, akıllı kavşak ve asfalt yenileme çalışmaları tamamlanmış durumda, ayrıca yürüyüş yollarının yapımı yoğun bir şekilde devam ediyor.

Tüm bu çalışmaların bitirilmesiyle, asfaltından yürüyüş yollarına, peyzajından trafik işaretçilerine kadar tamamen yenilenen kavşak sayesinde bölgede trafik akışı düzenlenerek olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.