Rüyada Arslan görmek ne anlama gelir?

Rüyada Arslan görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 09:40
Rüyada Arslan görmek ne anlama gelir?

Rüyada Arslan görmek; Rüyada arslan görülmesi değişik şekillerde yorumlanmıştır.

İbn-i Sirin’ in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında dişi arslan görmesi; kötü fikirli, zalim ve çocuğuna beddua eden bir kadına yorumlanır.

Bir dişi arslanın sütünü içtiğini gören kimse; düşmanına galip gelir. Etinden yediğini gören kimse de güç kazanır ve büyük bir mülk elde eder. Rüyada arslan görülmesi; kuvvetli ve şiddetli bir düşmanla yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında arslanla döğüştüğünü görmesi; o kimsenin düşmanla mücadele edeceğine, arslana kaşı çıktığını ve arslanın kendisine doğru geldiği halde ona saldırmadığını gören kimse; devletten veya devlet ricalinden herhangi bir zarar göreceğine, arslandan kaçtığını ve arslanın da kendisini kovaladığını gören kimse; korku ve endişelerinden kurtulacağına, düşmanlarına galip geleceğine, kendisine arslan eti getirildiğini gören kimsenin; eline mal geçeceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında evinde arslan görmesi; hayra, güce ve uzun ömre, arslanın kendisini ısırdığını gören; ısırdığı miktar düşmanından bir şeye erişeceği ile tabir edilir.

Rüyasında arslanın derisinden veya kılından bir şey aldığını gören kimsenim; eline düşman malından bir şeyler geçeceğine, ve bir başka yoruma göre de böyle bir rüyanın görülmesi; rüya sahibinin mirasa konacağına işaretle tabir edilir.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.