Rüyada Arş-ı Ala görmek ne anlama gelir?

Rüyada Arş-ı Ala görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 09:45
Rüyada Arş-ı Ala görmek ne anlama gelir?

Rüyada Arş-ı Ala görmek; Rüyada arş-ı alanın görülmesi; değişik şekillerde yorumlanmıştır. Şöyle ki; Bir kimsenin rüyasında arşı görmesi; o kimsenin itikadının sağlamlığına, aşırı eksik gören kimsenin; bid’ at ve sapıklıkta bulunduğuna delalet eder. Bazen de aşırı görmek; kişinin hayır ve serden işlediği şeye delildir. Arşın rüyada görülmesi ehli kimseler için yüksek bir memuriyete tayin edilmeleri ile yorumlanır. Bazen de aşın rüyada görülmesi; zevceye, eve, yiyecek maddelerine, bineğe ve düşmanlara galip gelmeye işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında arşı ve Allah’ın arş’ a hakim olduğunu görmesi; o kimsenin inancının sağlamlığına ve dini yönünün güzelliğine işaret eder.

Rüyasında arş’ ta bir eksiklik bulunduğunu gören kimsenin; nefsinin esiri ve bid’ at sahibi bir kimse olduğuna delalet eder. Böyle bir rüya gören kimsenin tevbe etmesi gerekir.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.