Rüyada Asa görmek ne anlama gelir?

Rüyada Asa görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2024 10:05
Rüyada Asa görmek ne anlama gelir?

Rüyada Asa görmek; Bir kimsenin rüyasında asa görmesi; rüya sahibinin şerefli, kuvvetli, kudretli, ve halka yardım eden birisi olduğuna yorumlanır. Asanın kıldığını gören kimsenin; eğer görevli ise görevine son verilir, tüccar ise iflas eder. Asayı yere vurduğunu gören kimse; asayı vurduğu araziye veya o arazide bulunan ve ona el koyan kimseye galip gelir. Rüyada görülen asa kendisine güvenilen kimse demektir.

Bir kimsenin rüyasında asa ile bir başkasını dövdüğünü görmesi; o kimsenin, dövülen kimsenin aleyhinde çirkin sözler söyleyerek onun namusuna halel getireceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında asa ile taşa vurduğunu ve taştan su aktığını görmesi; fakir ise zengin olacağına, zengin ise servetinin artacağına işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında asanın kırıldığını görmesi; o kimsenin çok şiddetli bir hastalığa tutulacağına ve bu hastalık sebebiyle de kuvvet ve kudretinin gideceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında asaya dayandığını görmesi; o kimsenin dileğinin gerçekleşeceğine, kişinin rüyasında elinde uzun bir asa görmesi; o kimsenin muradına ereceğine delalet eder. Rüyada kısa asa görülmesi; aksi ile yorumlanır. Rüyada konuşan asa görülmesi; bol rızka ve kuvvete, içi boş asa görülmesi; zarara uğramaya ve fakirleşmeye yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.