Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu!

Erdoğan, Kurban Bayramı sonrası 2 günlük izni de idari izin kapsamına alarak, 9 günlük tatil fırsatı sundu. Kamu çalışanları 15-23 Haziran arası izinli.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 21:24
Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu!

Kurban Bayramı tatili 9 güne çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram sonrasındaki 2 günlük sürenin de idari izin kapsamına alındığını duyurdu. Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından halka hitap etti.

Erdoğan, tatil hakkında şunları söyledi: "Kamu çalışanlarımız için Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin olarak belirledik. Perşembe ve Cuma günlerini de tatil olarak ekleyerek 9 günlük bir tatil fırsatı sunuyoruz."

Bu kararla birlikte kamu çalışanları, 15 Haziran Cumartesi ile 23 Haziran Pazar günleri arasında izinli olacaklar. Metin Kıratlı imzasıyla gönderilen bir yazıyla ilgili kurumlara bildirildi. Yazıda, bayramın 15 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'te başlayıp 19 Haziran Çarşamba günü sona ereceği belirtildi. Kurum yöneticilerinden, hizmetlerin aksamaması ve zorunlu hizmetlerin sürdürülmesi için gerekli tedbirlerin alınması istendi. Ayrıca, 20-21 Haziran tarihlerinde tüm kamu çalışanlarının idari izinli sayılması kararı alındığı ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.