Akdeniz Üniversitesine 72 personel alınacak!

Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi için 72 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 26 Haziran'a kadar kabul edilecek. Detaylar için haberimizi okuyun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2024 13:39
Akdeniz Üniversitesine 72 personel alınacak!

Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi için 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2 biyolog, 2 laborant, 2 büro personeli, 2 destek personeli, 2 tekniker, 1 sağlık fizikçisi, 1 perfüzyonist ve 1 teknisyen olmak üzere toplam 72 sözleşmeli personel alacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların, 26 Haziran mesai bitimine kadar "http://personel.akdeniz.edu.tr/" adresindeki Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu doldurarak, istenilen belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen başvurması gerekmektedir. Posta, e-posta veya benzeri yollarla yapılan başvurular ile eksik belge sunan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapacak adayların, istenilen KPSS türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucunda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır. Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı dikkate alınacaktır. KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibarıyla önce mezun olan aday tercih edilecek, bu durumda da aynı ise yaşça büyük olan aday öncelikli olacaktır.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.