KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, “KSÜ Gazze Nöbeti”ni ziyaret etti

KSÜ Rektörü, İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Topluluğu'nun "KSÜ Gazze Nöbeti" ziyaretinde sergiyi gezdi ve öğrencilere destek verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2024 13:35
KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, “KSÜ Gazze Nöbeti”ni ziyaret etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KSÜ İnsan Hakları ve Özgür Gençlik Öğrenci Topluluğu'nun düzenlediği "KSÜ Gazze Nöbeti"ne destek vermek amacıyla ziyaretlerde bulundu.

Rektör Yasım'a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Prof. Dr. Orhan Doğan eşlik etti. Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Celal Kurşun, ziyaret sırasında katılımcılara, topluluk öğrencileri tarafından hazırlanan Gazze sergisini gezdirerek bilgi verdi. Sergide ayrıca, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan Kudüs temalı tuvaller de sergilendi. Sergi ziyaretinin ardından Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ve Prof. Dr. Orhan Doğan, öğrencilerle yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak öğrencileri tebrik ettiler. Hasbihal sonrası İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Genç'in yaptığı dua ile ziyaret sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.