Kahramanmaraş'taki gelişmeleri değerlendirdiler! Başkan Görgel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ı ağırladı

Başkan Görgel, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ı ağırladı. Şehirdeki son durumu paylaştılar, iş birliği ve destekler için teşekkür ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2024 13:13
Kahramanmaraş'taki gelişmeleri değerlendirdiler! Başkan Görgel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ı ağırladı

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ağırlayan Başkan Görgel, “Sayın Genel Başkan Yardımcımıza şehrimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş'ı daha da güçlendirmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla gayretle çalışıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ağırladı. Ziyarette 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da bulundu. Başkan Fırat Görgel, şehirdeki güncel durum hakkında Yılmaz'a bilgi verdi. Ziyaretin nazikliği ve destekleri için Yılmaz'a teşekkür eden Başkan Görgel, “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, İl Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Onikişubat Belediye Başkanımız ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyemizde ağırladık. Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin son durumu paylaştık. Şehrimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş'ı daha da güçlendirmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla gayretle çalışıyoruz. Alt ve üstyapısıyla kahraman şehrimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.