Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda 30 Milyon TL'lik yol yenileme yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu'nda arterlerin yenilenmesi için sıcak asfaltla bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım kalitesi artıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2024 16:59
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda 30 Milyon TL'lik yol yenileme yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde ulaşım kalitesini artırmak için Vezir Hoca Bulvarı'nın ardından Rasim Özdenören Caddesi'nde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Bu çalışmalarda sıcak asfalt kullanılarak caddenin ulaşım standardı yükseltiliyor.

6 Şubat depremlerinden ciddi şekilde etkilenen Dulkadiroğlu'nun en işlek arterlerinde yol yenileme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu süreci kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

buyuksehir-dulkadiroglunda-arterleri-bir-bir-yeniliyor.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Vezir Hoca Bulvarı'ndaki asfalt tamirinin ardından Rasim Özdenören Caddesi'nde deforme olmuş kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Yoğun araç ve yaya trafiğine sahip olan bu cadde, onarım sonrası daha güvenli ve konforlu hale gelecek.

Plan doğrultusunda, Dulkadiroğlu'nda Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı, Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi ve diğer bazı caddelerde toplam 20 kilometrelik güzergah sıcak asfaltla tamir edilecek. Bu yol yenileme çalışmaları, 30 milyon TL’lik bir yatırımla gerçekleştirilerek Dulkadiroğlu'nda ulaşım standardını en üst seviyeye çıkaracak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.