Kahramanmaraş’ta Tavşantepe ve Hürriyet Mahallelerine sağlam altyapı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapıyı güçlendirmek için Ahır Dağı Caddesi'ne 3 km yeni kanalizasyon hattı yapıyor. Sağlam altyapı çalışmaları hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2024 15:20
Kahramanmaraş’ta Tavşantepe ve Hürriyet Mahallelerine sağlam altyapı

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Onikişubat ilçesi Ahır Dağı Caddesi’nde başlatılan yeni altyapı hatlarının yapımı devam ediyor. Bölgeye toplamda 3 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından şehrin altyapısını iyileştirmek amacıyla yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde sağlanan 10 milyar TL’lik maddi destekle, mevcut altyapı hatları yenilenirken, şehre yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları da ekleniyor. Bu çalışmaların yapıldığı yerlerden biri de Onikişubat ilçesindeki Ahır Dağı Caddesi. KASKİ Genel Müdürlüğü’nün koordinesiyle bölgede yürütülen çalışmalarda, 3 kilometre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı yapılıyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanarak bölgenin altyapı sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, daha modern ve sağlıklı bir altyapı oluşturma noktasında yatırımların hız kesmeden devam ettiği ve 11 ilçenin tamamında projelerin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.