Kahramanmaraş Ağustos Fuarı heyecanı tüm şehri sardı

Kahramanmaraş, 20 yıl aradan sonra Geleneksel Ağustos Fuarı'na kavuşuyor. 9-31 Ağustos'ta düzenlenecek fuar, şehre renk katacak etkinliklerle dolu olacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2024 17:36
Kahramanmaraş Ağustos Fuarı heyecanı tüm şehri sardı

Kahramanmaraşlılar, 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek olan Geleneksel Ağustos Fuarı için gün sayıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan fuarın, şehre yeniden kazandırılacak olmasından dolayı halk oldukça heyecanlı. Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde gerçekleştirilen bu organizasyon, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

fuar-1.jpg

1984’ten 2000 yılına kadar düzenli olarak yapılan "Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı", bu yıl Başkan Fırat Görgel’in önderliğinde tekrar hayat buluyor. 9 – 31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek fuarın hazırlıkları hızla devam ediyor. KAFUM alanında lunapark, alışveriş stantları, etkinlik alanları ve çevre düzenlemeleri ile peyzaj çalışmaları yürütülüyor. Fuar, yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, çocuk etkinlikleri, konserler, yeme içme alanları, lunapark ve çeşitli spor etkinlikleriyle Kahramanmaraşlıları buluşturacak. Şehirdeki fuar heyecanı giderek artarken, vatandaşlar bu etkinliği büyük bir sabırsızlıkla bekliyor ve 20 yıl aradan sonra bu fuarı yeniden düzenleyen Başkan Fırat Görgel’e teşekkürlerini sunuyor.

kafum-1.jpg

"ŞEHRİMİZ İÇİN HARİKA BİR ETKİNLİK"

Yaşar Bağcı, "Fuarın ilk düzenlendiği yılları hatırlıyorum. 20 yıl sonra yeniden düzenlenmesi gerçekten harika. Depremin acılarını biraz olsun unutturabilir. Şehrimiz için çok değerli bir etkinlik," dedi. Nuh İnce, "1984’te başlayan fuar, o zamanlar bizim tek eğlencemizdi. Her tür etkinlik düzenlenirdi. 20 yıldır fuar olmuyordu. Şimdi tekrar başlayacak olması çok sevindirici," şeklinde konuştu. Ahmet Çiçek ise, "1990’larda fuara ailemle birlikte giderdik. Uzun zamandır düzenlenmiyordu, ama şimdi yeniden yapılacakmış. Özellikle fuarı hiç görmemiş çocuklar için çok güzel olacak. Şehrimize de büyük faydası olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.