Kahramanmaraş'ta Gaffarlı Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi 5 yıl süreyle kiraya veriliyor

Dulkadiroğlu Belediyesi, Gaffarlı Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi'ni 5 yıl süreyle kiraya verecek. İhale 1 Ağustos 2024’te yapılacak. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2024 17:49
Kahramanmaraş'ta Gaffarlı Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi 5 yıl süreyle kiraya veriliyor

Dulkadiroğlu Belediyesi, Gaffarlı Mahallesi'nde bulunan Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi'ni 5 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale düzenliyor. İhale, 1 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 15:00'te, belediyenin hizmet binasında yer alan encümen salonunda gerçekleştirilecek.

1.jpeg

Katılımcıların, ihale şartnamesine uygun olarak başvuruda bulunmaları gerekecek. Detaylı bilgi ve şartnameye Dulkadiroğlu Belediyesi'nin resmi web sitesinden ve ilan.gov.tr üzerinden ulaşılabilir.

Gaffarlı Sosyal Tesis ve Aile Çay Bahçesi, bölgede önemli bir sosyal alan olarak kullanılmakta. İçerisindeki kafe, restoran ve çay bahçesi bölge halkına hizmet vermeye devam edecek. İhalede, en iyi teklifi sunan kişi veya kuruluş seçilecek ve tesis, 5 yıl boyunca yeni işletmecisi tarafından işletilecektir.

3.jpeg

Belediye, bu ihale ile bölgeye katkıda bulunacak ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretecek projeler geliştirmeyi hedefliyor. Yeni işletmecinin, bölgenin sosyal hayatına değer katacak ve halkın beğenisini kazanacak projelerle hizmet vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.