Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediye Meclisi artık canlı yayınlanacak!

Onikişubat Belediyesi, meclis toplantılarını canlı yayınlama kararı aldı. Başkan Hanifi Toptaş, şeffaflık ve hesap verilebilirlik anlayışının önemini vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 20:35
Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediye Meclisi artık canlı yayınlanacak!

Onikişubat Belediyesi’nin Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın başkanlığında ve meclis üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, AK Parti grubunun önerisiyle meclis toplantılarının canlı yayınlanması kararı alındı. Başkan Toptaş, bu kararın şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerine dayandığını belirtti.

whatsapp-image-2024-06-04-at-16-38-07-1.jpeg

Belediye Meclis Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan Haziran ayı Meclis Toplantısı, gündemdeki maddelerin görüşülüp karara bağlanmasıyla devam etti. Başkan Hanifi Toptaş’ın açılış konuşmasının ardından, AK Parti Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Durdu Safa Kekeç, meclis toplantılarının canlı yayınlanması talebiyle bir önerge sundu. Başkan Toptaş, önergeyi oylamaya sunarak oy birliğiyle kabul edilmesini sağladı.

Konuyla ilgili açıklamalarında, Başkan Toptaş şeffaflık ve hesap verilebilirliğin yönetim anlayışlarının temel prensibi olduğunu vurguladı. “Aday gösterilmemizin ardından en çok önem verdiğimiz konulardan biri şeffaf yönetim anlayışımızdı. Bu doğrultuda, Belediyemizin Haziran ayı Meclis Toplantısı'nda aldığımız kararla, toplantılarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı olarak yayınlamaya devam edeceğiz. Böylece tüm vatandaşlarımız Onikişubat Belediye Meclisi’ni canlı olarak takip edebilecek. Meclis üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.