Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yeniyurt Mahallesi'nde hafiyat temizliği

Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, Yeniyurt Mahalles'nde hafriyat temizliği gerçekleştirerek, yaşam alanlarını daha temiz ve güvenli hale getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2024 15:18
Dulkadiroğlu Belediyesi'nden Yeniyurt Mahallesi'nde hafiyat temizliği

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniyurt Mahallesi'nde geniş kapsamlı bir hafriyat temizliği operasyonu yürüttü. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların daha temiz ve düzenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak adına yoğun bir çaba gösterdiklerini vurguladı.

Belediye ekipleri, ilçenin genelinde aralıksız çalışarak, kırsal mahallelerin sokaklarındaki hafriyat sorununu çözmek için gece gündüz mesai harcıyor. Bu kapsamda Yeniyurt Mahallesi'nde tamamlanan çalışmalarla, bölge temiz ve düzenli bir hale getirildi.

3d51ef08-c8b7-4a0e-86ca-d6b8eeef5b10.jpg

Başkan Mehmet Akpınar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Yeniyurt Mahallesi'nde ekiplerimiz tarafından yürütülen hafriyat temizliği çalışmalarını başarıyla tamamladık. Amacımız, mahalle sakinlerimizin daha temiz ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak sokaklarımızı hafriyattan arındırdı ve daha düzenli hale getirdi," dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akpınar, "Dulkadiroğlu’nun her köşesinde temizlik ve düzeni sağlamak bizim önceliğimizdir. Mahalle sakinlerimizin bu çalışmalara gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.