Kahramanmaraş'ta Kuzey Çevre Yolu bağlantısı yenilendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Bayazıtlı Mahallesi'nde Kuzey Çevre Yolu bağlantısını yenileyerek sıcak asfaltla tamir etti, sürücülerin konforunu artırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 14:03
Kahramanmaraş'ta Kuzey Çevre Yolu bağlantısı yenilendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Bayazıtlı Mahallesi'nde bulunan Kuzey Çevre Yolu'na bağlantı sağlayan yolun deforme olması nedeniyle ulaşımda sorun yaratıyordu. Bu nedenle Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, yolun sıcak asfalt ile tamir edilmesini sağladı.

Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sıklaştırmış durumda. Bayazıtlı Mahallesi'nde Kuzey Çevre Yolu bağlantısının yenilenmesi, ağır tonajlı araçların sık geçişi sebebiyle deforme olan bölümün düzeltilmesini içeriyordu. Yenilenen yol kesimi, sürücülerin konfor ve güvenliğini artırırken, bölge sakinleri de yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, ulaşım standardını yükseltme çabalarının aralıksız devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.