Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda Güneşevler'de yeniden inşa süreci başlıyor!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Güneşevler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek konutların yeniden ayağa kalkacağı rezerv alan çalışmalarını aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 12:06
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda Güneşevler'de yeniden inşa süreci başlıyor!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları çerçevesinde Güneşevler Mahallesi'nde halkla buluştu. Akpınar, Güneşevler'in yeniden canlanması için rezerv alan çalışmalarının aktif bir şekilde sürdüğünü ve sürecin yakından takip edildiğini belirtti.

Başkan Akpınar, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği toplantılarda, Güneşevler Mahallesi'nin ihtiyaçlarına odaklandıklarını vurguladı. Özellikle depremin olumsuz etkilediği bölgelerden biri olan Güneşevler'de vatandaşların taleplerini dinleyip çözüm odaklı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

nsrt0790.jpg

Başkan, TOKİ tarafından yapılacak olan Güneşevler konutlarının projesini yakından izlediklerini ve bu konuda gereken adımları attıklarını dile getirdi.

Toplantıda vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Akpınar, Güneşevler Mahallesi'nin tüm sorunlarını çözüme kavuşturma konusundaki kararlılıklarını yineledi. Belediyenin hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Başkan, "Mahallemizin her bir sokağına yönelik hizmetlerimiz planlı ve titiz bir şekilde sürdürülmektedir. Yol ve park bakımlarını da ekiplerimiz hassasiyetle gerçekleştiriyor. Tüm mahallelerimizi ve özellikle Güneşevler'i yeniden canlandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.